Telt med tilbehør

Molde Forum har teltløsninger til både store og små arrangementer. Våre medarbeidere har lang erfaring når det gjelder å løse utfordrende oppdrag for krevende kunder. Teltarrangementer forbindes oftest med vår, sommer og sol. Men våre teltløsninger stenger også effektivt ute kulde, snø, vind og annet vær og skaper en lun atmosfære også i høst- og vintermånedene. Vi tilbyr selvsagt også bord, stoler, forskjellige gulvløsninger, tribuner og sceneløsninger. Vi driver både med utleie og salg. Ta kontakt med Jo Tore Bæverfjord for mere informasjon 906 15 615.

Teltløsninger til alle formål

Til Jazzfestivalen i Molde leverer vi over 60 telt i ulike størrelser og et utall bord og stoler. Dette forteller at vi har meget stor kapasitet, både når det gjelder størrelse på ditt arrangement og leveringsdyktighet når det kommer flere arrangementer på en gang.

Vi leverer ikke bare teltløsninger til festlige arrangementer. Vi leverer også telt til til byggeplasser, slik at utstyr ikke blir utsatt unødig for vær og vind.

Vi driver både salg og utleie. Les mer om vår kjernebyggestein når det gjelder teltløsninger - Quick-Up teltet, til høyre på denne siden.

 

8 masters telt